WaterSTEAM - HU • Tanárok kérdőíve


Landscape, water and active citizenship: a nature-based STEAM teaching methodology

Ezt a kérdőívet a WaterSTEAM Erasmus+ projekt keretében fogalmaztuk meg. A WaterSTEAM a középfokú oktatáshoz fejleszt és javasol innovatív és integrált tanulási módszertant, amely az inkluzív és együttműködésre ösztönző STEAM megközelítésen alapul. Az oktatási projekt fókuszában a táj, a táj értékei és a víz szerepe áll.

 

Ezúton szeretnénk tisztelettel felkérni Önt, hogy töltse ki a kérdőívet. Szeretnénk felmérni ismereteit, készségeit és érdeklődését, elsősorban az alábbi témakörökben: táj, a víz szerepe, globális környezeti kérdések és a projekt által kínált módszerek. Kérjük, ne feledje, hogy nem állt szándékunkban tesztet készíteni, így nincs helyes vagy rossz válasz!

A részvétel a kutatásban önkéntes. Az online felmérés kitöltése kb. 20 percet vesz igénybe. Válaszait bizalmasan kezeljük, és nem gyűjtünk személyazonosításra alkalmas információkat (a felmérés nem tartalmaz olyan kérdéseket, amelyek segítségével személyesen azonosíthatjuk Önt). Az adatokat csak összesített formában elemezzük. A tanulmány eredményeit csak tudományos célokra fogjuk felhasználni. Az adatvédelemmel és kezelésével kapcsolatos további információkat ezen a linken találja. A kérdőív kitöltésével felhatalmazza a WaterSTEAM projektcsapatát, hogy itt közölt adatait feldolgozzuk.

Köszönjük a kitöltésre szánt idejét!