WaterSTEAM - HU • Tanulók kérdőíve


Landscape, water and active citizenship: a nature-based STEAM teaching methodology

Ezt a kérdőívet a WaterSTEAM Erasmus+ projekt keretében fogalmaztuk meg. A WaterSTEAM a középfokú oktatáshoz fejleszt és javasol innovatív és integrált tanulási módszertant, amely az inkluzív és együttműködésre ösztönző STEAM megközelítésen alapul. A STEAM olyan oktatási megközelítés, amely a tudományos (Science), technológiai ismereteket kívánó (Technology), műszaki tantárgyak (Engineering), művészeti tantárgyak (Arts) és a matematika (Mathematics) összekapcsolódásán keresztül hat a diákok érdeklődésére, ösztönzi őket a dialógusra és a kritikus gondolkodásra. Az oktatási projekt fókuszában a táj, a táj értékei és a víz szerepe áll. A táj olyan lehatárolható és jellegzetes felépítésű területet jelent, melynek karakterét a természeti erők és/vagy mesterséges (ember által létrehozott) környezeti elemek interakciói alakítottak és formáltak.

Ezúton szeretnénk felkérni, hogy töltsd ki kérdőívünket. Szeretnénk felmérni ismereteidet, készségeidet és érdeklődésedet, elsősorban az alábbi témakörökben: táj, a víz szerepe, globális környezeti kérdések és a projekt által kínált módszerek. Kérjük, ne feledd, hogy nem állt szándékunkban tesztet készíteni, így nincs helyes vagy rossz válasz!

A részvétel a kutatásban önkéntes. Az online felmérés kitöltése kb. 20 percet vesz igénybe. Válaszaidat bizalmasan kezeljük, és nem gyűjtünk személyazonosításra alkalmas információkat (a felmérés nem tartalmaz olyan kérdéseket, amelyek segítségével személyesen azonosíthatunk Téged). Az adatokat csak összesített formában elemezzük. A tanulmány eredményeit csak tudományos célokra fogjuk felhasználni. Az adatvédelemmel és kezelésével kapcsolatos további információkat ezen a linken találja. A kérdőív kitöltésével felhatalmazod a WaterSTEAM projektcsapatát, hogy itt közölt adataidat feldolgozzuk.

Köszönjük a kitöltésre szánt időt!